UUTTA! Nannic Beautifying Energy, NBE 3000 radiofrekvenssihoito

Nannic radiofrekvenssihoito entistä monipuolisempana ja tehokkaampana, koska hoidon aikana pystymme parantamaan myös lymfanestekiertoa. 

Meillä on käytössä uusi Nannic 3000 Radiofrekvenssihoitolaite. NBE 3000 on monipuolinen hoitolaite, jolla saa näkyviä hoitotuloksia kasvoille ja vartalon ongelmakohtiin. Uudella NBE -hoitolaitteella voimme tehdä myös lymfahoitoja joiden avulla voidaan parantaa lymfanestekiertoa vartalon eri osissa. Hoitoyhdistelmiä on runsaasti ja niistä on hyvä tehdä oma henkilökohtainen hoitosuunnitelma. NBE 3000 -hoito on hyvin rentouttava ja kivuton.

Hoitosuositus: Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 5 hoitokerran sarjaa. Hoidot tulisi ottaa noin 1-2 viikon välein. 

Tulosten ylläpitäminen: Suositeltavaa olisi, että ylläpitohoidot tehdään sarjahoidon jälkeen noin 1-3 kk välein, jotta varmistetaan optimaalinen kollageenin ja elastaanin tuotanto ihokudoksessa. 

ILP Valoimpulssi


Valoimpulssihoito on tehokas ja nopea tapa karvojen lopulliseen poistamiseen kasvoilta tai kehon eri alueilta esim. sääret, bikinialue tai kainalot. Se on kivuton ja nopea hoitomuoto jonka teho perustuu tiettyihin valon aallonpituuksiin, jotka imeytyvät tummaan karvan ja karvatupen pigmenttiin hyydyttäen karvankasvusolut ja pysäyttämällä karvatupen toiminnan. Parhaiten hoito tehoaa vaaleaihoiselle ja tummakarvaiselle henkilölle ja hitaimmin vaaleaan tai harmaaseen karvaan. 
Valoimpulssihoidosta saa näkyviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla. Lopullinen hoitotulos on noin 70-90% riippuen alueesta ja karvan väristä, sekä tulosodotuksesta. Hoitokertoja tarvitaan yleensä noin 5-10. Kasvoilla hoitoväli on 3-5 vkoa ja vartalolla 4-8 vkoa. Vaaleiden ja harmaiden karvojen poistamiseen tarvitaan useampi hoitokerta. Valoimpulssihoito tehoaa myös akneen, pigmenttiläiskiin ja ruusufinniin.

Tämä on tekstikappale. Voit lisätä tähän tekstiä ja kuvia.

Powered by Aava 3