UUTTA! NANNIC radiofrekvenssihoito

Nannic tuotteet ja hoitolaitteet valmistetaan Euroopassa. Uusi hoitolaitteemme tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia vartalon- ja kasvojen alueen hoitoihin. Pystymme vaikuttamaan hoidettavalla alueella Nannic lamellaariseerumeilla ja itse hoitolaitteella. Hoito on kivuton ja miellyttävä. Hoidon jälkeen ei ole erityistä toipumisaikaa.

LUE LISÄÄ

EXCELLENCE BY NANNIC - kolme askelta kauniiseen ihoon

Nannic on lanseerannut uudet EXCELLENCE ihonhoitotuotteet, jotka vievät kotihoitotuotteiden tehokkuuden aivan uudelle tasolle. EXCELLENCE hoitokonsepti pitää sisällää kolme tuotetta, jotka parantavat ihon kuntoa näkyvästi. Seerumeiden pohjana on lyotrooppiset nestekiteet, jotka edistävät aktiivisten ainesosien imeytymistä ihoon.

1 EXCELLENCE ATP ENERGIZE 30ML - Energisoiva hoitoseerumi aamuksi

EXCELLENCE ATP seerumi sisältää (adenosiinitrifosfaatti), on runsasenerginen yhdiste, joka antaa soluille energiaa mm. niiden uusiutumiselle. NANNIC EXCELLENCE ATP ENERGIZE seerumi sisältää puhdasta ATP:tä ja jo heti ensimmäisellä käyttökerralla huomaa näkyvän eron ihossa. Optimaalinen ATP:n tuotanto tarvitsee suuren määrän happea. Aktiiviset solut tuottavat suurempia määriä vapaita radikaaleja, jotka vuorostaan torjuvat hapen imeytymistä. Tästä syystä NANNIC EXCELLENCE ATP ENERGIZE seerumi sisältää aminohappoja, jotka estävät vapaiden radikaalien toimintaa. Soluhengitys paranee ja aminohapot auttavat solun DNA:ta toimimaan paremmin. Ympäristön saasteet ja myrkyt saattavat rappeuttaa iho- ja pigmenttisoluja. NANNIC EXCELLENCE ATP ENERGIZE seerumi sisältää molekyylejä, jotka suojaavat stressiltä. Se sisältää synteettisiä stressi-resistenttejä mikro-organismeja, jotka suojaavat ihoa ympäristötekijöiltä, jolloin mm. ihon hyperpigmentaatio vähenee. Ihosta tulee kiinteämpi, elastisempi ja kimmoisampi. Ihon pinnan kosteustasapaino paranee merkittävästi ja ihoon palautuu elinvoimainen nuorekas hehku.

Käyttö: aamulla lisää päälle EXT.

2 EXCELLENCE GSH DEFENCE  30ML - Korjaava hoitoseerumi yöksi

Viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että ulkoisten vaikutteiden lisäksi myös solut itsessään tuottavat suuria määriä vapaita happiradikaaleja. ATP:n muuttumista hapeksi estävät happiradikaalit ja peroksiidit. Tämä prosessi estää soluja toimimasta kunnolla. Estääkseen hapettumista ihmisen elimistö tuottaa tripeptidiä (glutationia), mutta ikääntymisen myötä glutationin tuotanto kuitenkin heikkenee. EXCELLENCE GSH DEFENCE seerumi sisältää Rucolan lehtiuutetta, joka stimuloi kehon omaa tripeptidien (glutation)tuotantoa ja tukee näin ihon omia luonnollisia suojamekanismeja. Tämä ‘detox’ prosessi auttaa ihoa näyttämään paremmalta. Se vaikuttaa stressin aiheuttamaan punoitukseen sekä epäpuhtuksiin. Luonnon pii ruskeasta levästä edesauttaa vaikutusta ja se suojaa solujen DNA:ta. EXCELLENCE GSH DEFENCE seerumi sisältää Jerikon ruusu-uutetta, joka on kasvi, joka selviää äärimmäisissä olosuhteissa. Uute auttaa korjaamaan vaurioitunutta ihoa. Se nopeuttaa ihon palautumista mm. aknesta, haavoista ja auringon polttamista. Seerumi stimuloi kollageeni I -tuotantoa, ja parantaa ihon elastisuutta näkyvästi. (Älä kuitenkaan käytä avohaavoille)

Käyttö: Yöksi lisää päälle EXT.

3 EXCELLENCE EXT ULTRA MOISTURE 50ML - Tehokosteuttaja 

EXCELLENCE EXT ULTRA MOISTURE cream tehokosteuttava voide sisältää exopolysakkarideja, jotka ovat jopa enemmän vettä sitovia kuin hyaluronihappo. Ihon kosteuspitoisuus nousee jopa 200%. Se näkyy välittömästi. 7-12 päivän jälkeen ihon kosteuspitoisuus lisääntynyt merkittävästi. Lisätyt stressin torjunta molekyylit (stressin-vastaiset mikro-organismit)suojaavat ihoa kolme kertaa tehokkaammin ulkoisia stressitekijöitä vastaan kuten UV-sätely, kylmä ja kuuma. Tämä tarkoittaa sitä, että EXCELLANCE EXT ULTRA MOISTURE cream auttaa suojaamaan ihoa ennenaikaista vanhenemista vastaan ja vähentää jo syntyneitä ikääntymisen merkkejä. Iho pehmenee sekä kosteutuu ja mm. keloidien muodostuminen vähenee jos ihoon tulee vaurioita. (Älä kuitenkaan käytä avohaavoille)EXCELLENCE EXT ULTRA MOISTURE cream sisältää hyaluronihappokapseleita, jotka lisäävät kosteutta tehokkaasti ja sitovat vettä itseensä. Rypyt tasoittuvat sisältä ulospäin ja iho näyttää tasaiselta. EXCELLENCE EXT ULTRA MOISTURE cream täydentää ja tukee NANNIC EXCELLENCE ATP ja GSH - seerumeiden toimintoja.

Käyttö: Lisää aamuin ATP seerumin päälle ja iltaisin GSH seerumin päälle.

Tässä on kokoelma kuvia, jossa eri-ikäiset henkilöt ovat käyttäneet Excellence tuotteita kahden viikon ajan. 

Powered by Aava 3